Premii individuale în urma succeselor consecutive

Premii individuale în urma succeselor consecutive

Echipa de baschet U17 a CSM Petrolul Ploieşti a încheiat Turneul 1 al European Youth Basketball League – Conferinţa Sud pe prima poziţie a clasamentului Grupei E, după patru victorii obţinute în tot atâtea partide disputate. Așa cum obișnuiește EYBL a oferit premii individuale la finalul turneului găzduit de Sala Sporturilor Olimpia.

Trei dintre jucătorii echipei antrenate de Ionuț Ivan, Marian Angelian și Cristi Trandafir au fost recompensaţi pentru evoluţiile avute în cele patru partide ale turneului. Astfel, Rareş Movileanu (medii de 12.3 puncte, 7.3 recuperări şi 1.8 pase decisive) a fost inclus în „Best 5” al turneului, Alexandru Dimov (medii de 12 puncte, 3.8 recuperări şi 1.5 pase decisive) a fost văzut drept cel mai bun jucător al echipei, iar Codruţ Dinu (medii de 16 puncte, 3.8 recuperări şi 4.8 pase decisive) a fost considerat MVP-ul turneului!

Echipa secundă a CSM Petrolul, care a evoluat în afara concursului, a încheiat, şi ea, turneul cu patru succese. Din formaţia petrolistă, George Angelian a fost inclus în „Best 5” al turneului, iar Robert Pătraru a fost considerat MVP al echipei. Turneul 2 este programat în perioada 4-7 ianuarie, la Istanbul.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191