Protest AUR la Guvern, pe tema respingerii Romaniei de catre Austria, in Schengen

Protest AUR la Guvern, pe tema respingerii Romaniei de catre Austria, in Schengen

Parlamentari şi susţinători AUR au mers să protesteze luni, în faţa Guvernului, „faţă de lipsa de reacţie” a autorităţilor după respingerea candidaturii României la Spaţiul Schengen.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Protestatarii au fluturat steaguri tricolore, au huiduit şi scandat împotriva premierului şi a Guvernului. Participanţii la miting au strigat, printre altele: „Demisia”, „Jos Guvernul” „Nu vrem să fim conduşi de hoţi şi de miniştri mafioţi”, „Afară cu hoţii din ţară”, „Ce vrem noi e şi pentru voi”.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Jandarmii le-a solicitat protestatarilor să părăsească zona, atenţionând că manifestaţia este ilegală şi pot fi amendaţi.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

„Parlamentarii AUR vor depune un memorandum în care vor cere executivului de la Bucureşti să nu rateze termenul limită, din 8 februarie, până la care se poate contesta la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene decizia Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne al UE prin care se respinge accesul României în Spaţiul Schengen”, preciza AUR, într-un anunţ de presă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191