Protest AUR la Guvern, pe tema respingerii Romaniei de catre Austria, in Schengen

Protest AUR la Guvern, pe tema respingerii Romaniei de catre Austria, in Schengen

Parlamentari şi susţinători AUR au mers să protesteze luni, în faţa Guvernului, „faţă de lipsa de reacţie” a autorităţilor după respingerea candidaturii României la Spaţiul Schengen.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Protestatarii au fluturat steaguri tricolore, au huiduit şi scandat împotriva premierului şi a Guvernului. Participanţii la miting au strigat, printre altele: „Demisia”, „Jos Guvernul” „Nu vrem să fim conduşi de hoţi şi de miniştri mafioţi”, „Afară cu hoţii din ţară”, „Ce vrem noi e şi pentru voi”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Jandarmii le-a solicitat protestatarilor să părăsească zona, atenţionând că manifestaţia este ilegală şi pot fi amendaţi.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Parlamentarii AUR vor depune un memorandum în care vor cere executivului de la Bucureşti să nu rateze termenul limită, din 8 februarie, până la care se poate contesta la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene decizia Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne al UE prin care se respinge accesul României în Spaţiul Schengen”, preciza AUR, într-un anunţ de presă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191