Revoltător/ România a cheltuit 400.000 euro pe „talentul” de la Eurovision, în timp ce elevii GENIALI care au luat locul 1 MONDIAL la un concurs de ştiințe aerospațiale fac chetă să plece in SUA

Revoltător/ România a cheltuit 400.000 euro pe „talentul” de la Eurovision, în timp ce elevii GENIALI care au luat locul 1 MONDIAL la un concurs de ştiințe aerospațiale fac chetă să plece in SUA

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre, a interpretat piesa „D.G.T. (Off and on)”, însă nu a reușit să treacă de cea de-a doua semifinală a concursului muzical.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Scandal uriaş după eșecul României de la Eurovision. Țara noastră nu s-a calificat nici acum în marea finală.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Un deputat acuză că umilința ne costă 400.000 de euro.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

„Umilința de la Eurovision a costat contribuabililii români aproape 400.000 de euro, din bugetul unei instituții, TVR, veșnic falite și veșnic salvate de stat. Ar fi interesant de aflat lista completă a băieților deștepți care au supt din felia Eurovision, muncind – nu-i așa? – pentru onoarea României la Liverpool. Te și întrebi cum e să ai la TVR un șef cu nume de pasăre cîntătoare, iar la concurs să trimiți un păsăroi afon?

 

Una peste alta, aventura Eurovision 2023 mi se pare o mare iresponsabilitate, dat fiind că din banii ăia făceau Iohannișii un drum pînă la Sharm-el-Sheikh, dacă nu chiar și retur.

Data viitoare, cînd mai tocați banii românilor, gîndiți-vă mai bine care sunt adevăratele priorități ale țării”, a transmis deputatul PSD Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

In paralel, un grup de copii geniali umblă să facă cheta deoarece nu au bani sa mearga mai departe cu visele lor și reușitele lor.

„George Adameșteanu : New Ellis, o echipă de elevi de la liceele Șincai și Coșbuc, a câștigat LOCUL 1 MONDIAL la NSS Gerard K. O’Neill Space Settlement Contest.

Yep, dintre toate echipele din lumea asta, ai noștri au fost cei mai buni. au proiectat o stație spațială cu gravitație generată artificial plus infrastructura necesară și sursele de energie dedicate. Niște copii de clasa a 12-a. Daaa.

Doar că acum sunt nevoiți să facă chetă pe net pentru a strânge banii necesari deplasării în Statele Unite la International Space Development Conference, unde își vor prezenta proiectul în fața comunității internaționale aerospațiale.

Pentru că România (salut, Klaus Iohannis & Nicolae Ionel Ciucă) nu are câteva mii amărâte de dolari pentru a le acoperi acestor mici genii costurile deplasării. așa că îi lasă să cerșească pe net. Sigur, România are bani gârlă cam pentru orice alte porcării, dar nu și pentru copiii români care duc numele țării lor mai sus decât au făcut-o vreodată toate loazele de politicieni de până acum.

Meanwhile, să aveți grijă să nu uitați să pișați ochii pe la emisiuni tv despre cum ne pleacă tinerii din țară și cum faceți voi tot posibilul să nu își mai dorească asta ba chiar să se mai și întoarcă dintre cei plecați. Gunoaielor!”, a scris Mircea Morar, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191