România se poate bucura în Ungaria!

România se poate bucura în Ungaria!

Naționala de fotbal a României se poate bucura în țara rivală de o calificare la Campionatul European! Pentru asta naționala noastră trebuie să termine la egalitate disputa cu Israel găzduită, de mâine seară, de Ungaria. Fotbaliștii naționalei și-ar dori un rezultat cum a fost la meciul-tur, de la București, atunci când românii și israelienii au terminat 1-1, golul tricolorilor fiind marcat de Denis Alibec.

Acum, Alibec și colegii săi sunt la Budapesta, cazați la Hotelul Hilton, o locație cu vedere la Dunăre și la Parlamentul Ungariei. În jurul prânzului, lotul României a ieșit la o plimbare de jumătate de oră pentru a-și face poftă de mâncare în timp ce selecționerul Iordănescu jr. a rămas la hotel să pună la punct ultimele detalii tehnico-tactice.
Distanța între hotelul echipei și Pancho Arena, stadionul care va găzdui Israel-România, e de 46 de kilometri. Felcsut, satul unde se va juca meciul găzduiește Academia Puskas, iar stadionul este lipit de casa premierului Viktor Orban, informează gsp.ro.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Meciul decisiv se joacă sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, iar rezultatul dorit de toți românii poate duce naționala la Euro după 8 ani de zile! Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Franța alcătuită din Francois Letexier, la centru, ajutat la cele două tușe de către Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni. În cazul nefericit al unui eșec, Nicolae Stanciu și colegii săi trebuie să bată Elveția săptămâna viitoare, pe Arena Națională.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

1. Elveția 8 4 4 0 21-9 16
2. ROMÂNIA 8 4 4 0 13-4 16
3. Israel 8 3 3 2 8-9 12
4. Kosovo 8 2 4 2 9-8 10
5. Belarus 8 1 3 4 7-14 6
6. Andorra 8 0 2 6 3-17 2

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Sursa:frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191