Sedinta la Prefectura Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu vrea sa se asigure ca unitatile de invatamant din judet sunt pregatite pentru inceperea scolii

Sedinta la Prefectura Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu vrea sa se asigure ca unitatile de invatamant din judet sunt pregatite pentru inceperea scolii

Prefectul județului, domnul Virgiliu Daniel Nanu a organizat astăzi, alături de subprefectul Emil Drăgănescu, o întâlnire ce a avut ca temă principală 𝒔𝒕𝒂𝒅𝒊𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒂𝒕𝒊𝒓𝒆 𝒂𝒍 𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂t𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒗𝒂𝒕𝒂𝒎𝒂𝒏𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒊𝒕𝒂𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕𝒖𝒍 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂, 𝒊𝒏 𝒗𝒆𝒅𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒉𝒊𝒅𝒆𝒓𝒊𝒊 𝒊𝒏 𝒃𝒖𝒏𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒊𝒕𝒊𝒊 𝒂 𝒂𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒔𝒄𝒐𝒍𝒂𝒓 2023- 2024.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

A fost dezbătută situația avizărilor și a autorizărilor de la acest moment, dar au fost aduse în discuție și dificultățile pe care le întâmpină fiecare instituție de învățământ în parte, alături de primăriile de care acestea aparțin, în demersul dumnealor de a asigura o funcționare optimă.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

La această întâlnire au participat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției
de Sănătate Publică și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi și de Poliție, dar și ai Poliței Locale Ploiești.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ca urmare a întâlnirii de astăzi, Instituția Prefectului Județul Prahova va fi implicată îndeaproape, urmând noi discuții la care vor participa și primari ai U.A.T-urilor din județ, pentru ca până la începerea noului an școlar, unitățile școlare existente să poată asigura condiții cât mai decente de desfășurare a actului de învățământ.

„I𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐧 𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫, 𝐚𝐦 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐎𝐑𝐃𝐈𝐍 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐅𝐄𝐂𝐓 𝐜𝐮 𝐬𝐜𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐢 𝐚𝐦𝐚𝐧𝐮𝐧𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮! I𝐧 𝐝𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐦-𝐚𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐚𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐢𝐢 𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮!

‼️𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐭i𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐢𝐭𝐚 𝐬𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐢!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191