Staff-ul Petrolului intră în vacanță mai târziu

Staff-ul Petrolului intră în vacanță mai târziu

Staff-ul tehnic al Petrolului, condus de antrenorul Florin Pîrvu, intră vineri în vacanță. Asta pentru că Pîrvu și colegii săi continuă antrenamentele cu juniorii și tinerii din lot după ce seniorii au intrat în vacanță. Mai mulți jucători de la Academia clubului, sau de la echipe din zonă, precum și unii care, pe parcursul ultimului sezon, au fost împrumutați la alte formații, vor fi evaluați în aceste zile de către tehnicianul de 48 de ani.

„Sunt mai mulți jucători tineri pe care îi avem în atenție și, tocmai de aceea, am vrut să-i vedem în aceste zile. Au fost juniori care s-au pregătit alături de prima echipă și în sezonul ce tocmai s-a încheiat, unii dintre ei au și debutat în primul eșalon, și vom căuta să dăm credit, în continuare, tinerilor din Academie și nu numai”, a spus Florin Pîrvu.
Antrenamentele se derulează până joi, atunci când punctul final al acțiunii îl va reprezenta un joc amical programat împotriva formației de eșalon trei CS Păulești.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Fotbaliștii de bază ai Petrolului au liber până pe 12 iunie atunci când este programată reunirea lotului. Conform unor surse, Florin Pîrvu a fost reconfirmat în funcție de către conducerea clubului, iar veteranul japonez, Takayuki Seto, și-a prelungit șederea la Ploiești pentru încă un sezon.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191