Ștefania, românca moartă în incendiul din Italia, a încercat să îi salveze pe cei trei copii ai ei dintre flăcări. Ce a făcut, după ce apartamentul ei a luat foc

Ștefania, românca moartă în incendiul din Italia, a încercat să îi salveze pe cei trei copii ai ei dintre flăcări. Ce a făcut, după ce apartamentul ei a luat foc

Au apărut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, românca care a murit, a încercat să îi salveze pe cei trei copii ai ei în momentul înncare a vpzut că sunt în pericol. Iată ce a făcut, duppă ce flăcările i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

În urmă cu o zi, Ștefania a murit, alături de copiii ei, în incendiul din Bologna. Românca a trăit clipe de coșmar când a văzut că apartamentul ei a luat foc. Ștefania se afla în casă cu cei trei copii ai ei, care au fost într-un real pericol. Femeia a încercat să le salveze viața celor mici, în timp ce totul în jurul ei a luat foc.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cum a încercat Ștefania să le salveze viața celor trei copii ai ei, în incendiul care le-a adus sfârșitul

Ștefania s-a trezit în miezul nopții cu apartamentul ei în flăcări și au mai trecut doar câteva secunde până când a încercat să le salveze viața celor mici, astfel că a deschis geamul camerei în care se aflau. Însă, flăcările au fost mult prea mari pentru a mai avea suficient timp pentru a mai supraviețui.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

La un moment dat, Ștefania a leșinat din cauza fumului cu care s-a intoxicat, iar mai apoi a fost găsită de pompieri. Copiii ei nu au putut să mai iasă din casă și au murit carbonizați în apartament. Ștefania a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, dar nu a mai apucat să ajungă în viață, căci a murit pe drum.

Apartamentul Ștefaniei a fost distrus de flăcări, iar pereții au fost acoperiți de fum negru. Familia ei a luat parte la scene apocalitice.

Vecinii Ștefaniei sunt îngroziți

Vecinii Ștefaniei au fost îngroziți de ceea ce s-a întâmplat și regretă profund moartea ei. Aceștia o cunoșteau pe româncă și o apreciau pentru devotamentul cu care îi crește pe cei mici. Ștefania era divorțată, dar avea sprijinul familiei în ceea ce privește creșterea copiilor ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191