Surpriză pentru şoferi la pompă, luni dimineaţa. Cât costa acum un litru de benzină

Surpriză pentru şoferi la pompă, luni dimineaţa. Cât costa acum un litru de benzină

 Avem preţuri din ce în ce mai mari la pompă în ultimele trei săptămâni, aproape că nu a fost zi în care să nu vedem scumpiri la benzină şi la motorină. În Capitală, benzina se vinde cu preţuru cuprinse între lei şi lei, iar motorina costă între lei şi lei. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

În staţiile de alimentare din ţară, litrul de benzină se apropie de lei. Dacă e să facem o comparaţie cu sfârşitul lunii iulie, benzina s-a scumpit cu peste 5%, iar motorina cu aproape

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cauza este că creşte preţul pentru petrol şi că în această perioadă avem o cerere mai mare de carburant, ceea ce duce la preţuri mai mari şi care tot vor creşte, iar Guvernul nu ia în calcul să mai acorde acea compesanţie de 50 de bani pentru fiecare litru aşa cum s-a întâmplat în trecut. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Aceste scumpiri de la pompă vor aduce şi alte scumpiri în special la produsele alimentare, care vor avea preţuri mai mari. Practic, scumpirea carburanţilor va anula acea măsură luată de guvern privind plafonaerea adaosului comercial. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191