Toamna este agitată în ringul de box!

Toamna este agitată în ringul de box!

Toamna este agitată în ringul de box deoarece a venit cu competiții importante. Trei dintre pugiliștii de la CSM Ploieşti strâng pumnii în vederea participării la întreceri internationale, ei fiind convocaţi la loturile naţionale de seniori şi juniori ale României. Astfel, seniorul Iulian Dumitrescu merge la Bascov, acolo unde „tricolorii” se antrenează în perspectiva participării la Campionatul European U22 din perioada 10-21 noiembrie. Stagiul din localitatea argeşeană se desfăşoară până la finalul acestei luni. Dumitrescu este campion naţional de seniori al categoriei „86 kg”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Juniorul Fabian Stroe, campionul european al categoriei „52 kg”, merge la Râmnicu Vâlcea, acolo unde lotul naţional se pregăteşte pentru Campionatele Balcanice de Juniori ce vor avea loc în perioada 18-29 octombrie. Competiţia se va desfăşura chiar la Vâlcea, însă Fabian nu va boxa, obiectivul lui fiind prezenţa la Campionatul Mondial de Box pentru Juniori de la Erevan, din perioada 21 noiembrie – 5 decembrie.

În schimb, în aceași localitate va boxa Beatrice Căldărariu, proaspăta campioană naţională a categoriei „48 kg” antrenându-se în această perioadă la Bucureşti, cu lotul naţional de junioare. Revenind la întrecerile interne Federația Română de Box a anunțat că orașul Piatra-Neamț va fi gazda Campionatului Național de Cadeți 2023 ce se va desfășura la Piatra Neamț în perioada 05-12 noiembrie.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Recent, la Braila, s-a desfășurat și Campionatul Național dedicat Juniorilor, iar cei de la CSM Ploiești și CS Petrolul au obținut câteva medalii. Din partea clubului municipal antrenorii Titi Tudor și Adrian Pârlogea i-au condus către medaliile de bronz pe Ionuț Dragomir – categoria 50 kilograme și Mihai Mușat – categoria 52 de kilograme. Tot la categoria 50 de kilograme a cucerit medalia de bronz Andrei Olteanu, boxer al clubului petrolist, acesta fiind îndrumat de la colțul ringului de antrenorul Ovidiu Dragomir.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191