Un ploiestean „a furat startul” de Sarbatori si are, probabil, cele mai frumoase lumini amenajate vreodata la bloc

Un ploiestean „a furat startul” de Sarbatori si are, probabil, cele mai frumoase lumini amenajate vreodata la bloc

Pregatirea casei pentru sarbatorile de iarna inseamna, pentru cei mai multi dintre noi, o bucurie, dar si incantare pentru cei care admira locuintele impodobite, din exterior.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Este si cazul tanarului din Ploiesti a carui locuinta niciodata nu a ramas neobservata, in prag de sarbatori.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pe strada Cuza Voda, la ultimul etaj al blocului situat pe colt cu strada Cantacuzino, ploiesteanul crseaza aranjamente luminoase absolut spectaculoase, dupa cum spuneam, o adevarata incantare pentru trecatori.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Anul acesta, pe acoperisul blocului, au aparut reni si saniute, iar geamurile apartamentului au fost acoperite de perdele luminoase.

Il felicitam pentru bun gust si incurajam cat mai multi ploiesteni sa contribuie, atat cat se poate, la infrumusetarea orasului nostru, macar de sarbatorile de iarna!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191