Un ploiestean „a furat startul” de Sarbatori si are, probabil, cele mai frumoase lumini amenajate vreodata la bloc

Un ploiestean „a furat startul” de Sarbatori si are, probabil, cele mai frumoase lumini amenajate vreodata la bloc

Pregatirea casei pentru sarbatorile de iarna inseamna, pentru cei mai multi dintre noi, o bucurie, dar si incantare pentru cei care admira locuintele impodobite, din exterior.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Este si cazul tanarului din Ploiesti a carui locuinta niciodata nu a ramas neobservata, in prag de sarbatori.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Pe strada Cuza Voda, la ultimul etaj al blocului situat pe colt cu strada Cantacuzino, ploiesteanul crseaza aranjamente luminoase absolut spectaculoase, dupa cum spuneam, o adevarata incantare pentru trecatori.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Anul acesta, pe acoperisul blocului, au aparut reni si saniute, iar geamurile apartamentului au fost acoperite de perdele luminoase.

Il felicitam pentru bun gust si incurajam cat mai multi ploiesteni sa contribuie, atat cat se poate, la infrumusetarea orasului nostru, macar de sarbatorile de iarna!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191