Unul din cei mai iubiți actori, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Uite cum arată acum starul din The Wolf of Wall Street și Moneyball

Unul din cei mai iubiți actori, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Uite cum arată acum starul din The Wolf of Wall Street și Moneyball

Poate că atunci când ne gândim că a venit vremea unei schimbări de look, ne gândim la o tunsoare diferită, ori la alt stil de îmbrăcăminte. Ei bine, faimosul actor Jonah Hill se pare că are o cu totul altă opinie despre ce înseamnă, de fapt, „schimbare de look”. Acesta a dat jos toate kilogramele în plus, iar astăzi este de nerecunoscut!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Probabil că fiecare dintre noi am fost în situația de a ne dori o schimbare de look, însă, la final, modul în care ne-am reinventat poate că a fost o simplă tunsoare diferită, ori alt stil de îmbrăcăminte. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV, se pare că Jonah Hill este ceva mai ambițios, la acest capitol. Actorul american a fost surprins recent de către paparazzi, iar pozele au făcut rapid înconjurul lumii. Starul de la Hollywood a dat jos toate kilogramele în plus, iar acum este de nerecunoscut!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Având deja 39 de ani, Jonah Hill nu este străin de fluctuațiile de greutate, însă nimeni nu își poate aminti ca actorul să mai fi avut o schimbare chiar atât de radicală. El a fost surprins pe o stradă din Malibu, California, iar fizicul atletic pare să nu fie singura schimbare a actorului! Jonah Hill pare să fi renunțat și la pletele sale emblematice, iar barba sa este, acum, mult mai scurtă.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Jonah Hill trece printr-o perioadă destul de turbulentă a vieții sale. Pe de-o parte, actorul american trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Olivia, alături de care tocmai a adus pe lume o fetiță. Însă, nu totul este roz în paradis, pentru Jonah Hill!

El se află în mijlocul unui scandal serios, iscat atunci când fosta sa iubită, Sarah Brady, l-a acuzat pe actor de abuz emoțional. Ea a făcut publice mai multe mesaje dintre ea și Jonah Hill, prin care îl acuză că ar fi încercat să o manipuleze.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191