Vărul Alinei Eriko, strigăt de ajutor pentru fani! Cât de rău s-a agravat starea vedetei: ”Praful să se aleagă de ele droguri”

Vărul Alinei Eriko, strigăt de ajutor pentru fani! Cât de rău s-a agravat starea vedetei: ”Praful să se aleagă de ele droguri”

După o perioadă în care a renunțat să mai ceară ajutor public, vărul Alinei Eriko a revenit cu un nou mesaj important. Vedeta se află, încă, în Anglia, într-o situație greu de imaginat. Iată cât de mult s-a agravat starea vedetei, după ce a devenit dependentă de droguri.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Alina Eriko a dispărut o lungă perioadă din lumea mondenă ș a plecat în Anglia. În urmă cu câteva luni a apărut, din nou, pe rețelele de socializare, însă într-o stare deplorabilă din cauza dependenței de droguri cu care se confruntă. După ce au apărut videoclipuri cu ea în care ar fi fost sub influența substanțelor, vărul ei s-a implicat activ în procesul de a o aduce acasă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vărul Alinei Eriko a transmis un mesaj despre ea

Lucian a încercat de nenumărate ori să o aducă acasă, însă fără niciun succes. Vărul ei a plecat inclusiv în Anglia să o convingă să se întoarcă în România, la fiul ei. Alina Eriko se află, în continuare, în Anglia, unde se confruntă cu dependența de droguri, care au adus-o într-o stare îngrijorătoare. Deși este vizibil faptul că are nevoie de ajutor, Alina Eriko nu crede că ar avea o problemă.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Vărul ei a revenit pe rețelele de socializare cu un nou strigăt de ajutor, încercând încă să o convingă să o aducă, din nou, în România. Bărbatul este supărat din cauza stării în care a ajuns și și-a exprimat revolta față de drogurile care au adus-o într-o astfel de stare.

Cum a ajuns vedeta în această stare

Mama Alinei Eriko a intervenit în cazul fiicei sale și a dezvăluit cum a ajuns în această stare. Se pare că vedeta a cunoscut un bărbat care consuma droguri, iar astfel au început și problemele ei cu substanțele interzise.

De asemenea, ”pantera neagră” a renunțat la familie și la copil după ce l-a cunoscut pe acest bărbat și a plecat cu el în Anglia. De atunci, familia ei a avut o relație tot mai îndepărtată cu ea.

”S-a cunoscut cu un băiat care consuma aceste substanțe interzise, în România, acum șapte ani de zile. S-a împreunat cu el, și și-a lăsat familia și cei doi copii, de 14 și 15 ani. A ajuns în Anglia și vreau să mă ajutați.

Fac apel la toți oamenii care vor să mă ajute să îmi aduc copilul acasă. Poliția română, la emigrare, să o ia de pe stradă, să o aducă acasă sau să o interneze. Am avut-o internată de 15 ori în toți acești ani, să o pun pe picioare. Cum o puneam pe picioare, cum sarea iar spre aceste substanțe. Le consumă din nou.”, a declarat mama Alinei Eriko, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191