VIDEO -‘Țipați ca niște animale!’: doctoriță, către cei care protestau în cazul fetei moarte la spital

VIDEO -‘Țipați ca niște animale!’: doctoriță, către cei care protestau în cazul fetei moarte la spital

„Țipați ca niște animale”: doctoriță, către cei care protestau în cazul fetei moarte la spital

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Începând de duminică seară, sute de oameni au protestat în fiecare zi la Botoșani, asta după ce o femeie a murit și nu a primit nicio îngrijire medicală timp de 7 ore.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Alexandra! Alexandra”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie” au strigat oamenii minute în șir, după ce au protestat în fața Prefecturii. Sute de mămici, copii de toate vârstele au pornit într-un marș din fața Maternității și s-au oprit în fața Prefecturii.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Câteva sute de persoane protestau în fața spitalului cerând demisia celor responsabili de tragica moarte. La un moment dat, în fața protestatarilor a coborât doctorul neonatolog Carmen Zaboloteanu, în încercarea de a calma spiritele. Acesteia i-a scăpat o vorbă care a aprins și mai tare mulțimea: „Țipați ca niște animale” Momentul a fost filmat de unii dintre cei care protestau, iar clipul a fost publicat online, informează botosani24.ro.

Mesajul premierului Marcel Ciolacu

„Pe de altă parte, am văzut o asumare clară la Botoșani acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital în loc să salveze vieți. Este un gest de normalitate că managerul acelui spital a fost demis de conducerea Consiliului Județean. Însă dincolo de asta, trebuie să existe măsuri și proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Este absolut inadmisibil ca în spitalele în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple astfel de lucruri din neglijență și nepăsare”, a punctat Ciolacu, în ședința de Guvern.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191