Violenţa din şcoli şochează din nou: elev de 14 ani, dus cu răni la spital! Profesorii, acuzaţi de muşamalizare

Violenţa din şcoli şochează din nou: elev de 14 ani, dus cu răni la spital! Profesorii, acuzaţi de muşamalizare

Un elev de 14 ani, care învaţă la o şcoală din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, ar fi fost supus unor violenţe de nedescris de un licean de 16 ani, fost elev al acelei şcoli şi el, venit în unitatea de învăţământ ca să-şi apere un prieten.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Băiatul agresat a ajuns ulterior la spital, unde a recunoscut toate cele întâmplate. Mama copilului susține că nu a fost anunțată cu privire la incident.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

S-a spălat de sânge şi a continuat orele

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Până să ajungă la spital, victima a încercat să se poarte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Elevul s-a dus apoi la baie, s-a splălat şi a continuat orele.

Ajuns acasă a început să se simtă rău. Apoi a fost dus la UPU Suceava. Acolo le-a povestit medicilor şi mamei ce s-a întâmplat, lucru confirmat şi de examinările medicale. Avea răni destul de grave la faţă, în special în zona nasului.

Mama băiatului acuză profesorii

Mama copilului care a încasat bătaia aduce acuze grave şi la adresa profesorilor. Ea spune că s-a încercat muşamalizarea întregului incident şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri. A mers la poliţie unde a depus o plângere şi speră să se facă dreptate.

Tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191