Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Anunțul făcut de prezentatoarea TV

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Anunțul făcut de prezentatoarea TV

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a confirmat zvonurile apărute în ultimele zile. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar acesta a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan, fosta soție.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Pe Instagram, Viviana a postat un mesaj în acre confirmă despărțirea de George, ținând să precizeze că își dorește discreție în continuare.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la Pro TV, la care ambii au participat în calitate de concurenți. Chiar dacă George Burcea trecea printr-un divorț și mai multe probleme cu fosta soție, Viviana a fost alături de el necondiționat și au trecut împreună prin toate.

George Burcea a petrecut o săptămână alături de fetițele sale, Ella și Clara, iar de această dată Viviana Sposub nu i-a însoțit. Fosta prezentatoare de la Kanal D obișnuia să meargă peste tot cu iubitul ei, însă de această dată a preferat să rămână în București. Absența Vivianei din vacanță a dus la zvonuri potrivit cărora în cuplul actorului ar exista probleme.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea pentru , zilele trecute.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191