„Voi toţi m-aţi luat de fraieră. Sper să fii fericit fără noi, adio”. Ultimul mesaj trimis soţului de mama din Botoşani înainte de a-şi arunca copiii pe geam

„Voi toţi m-aţi luat de fraieră. Sper să fii fericit fără noi, adio”. Ultimul mesaj trimis soţului de mama din Botoşani înainte de a-şi arunca copiii pe geam

Înainte de a-şi arunca micuţii de doar 2 şi 3 ani pe geamul motelului de la etajul 2, i-a trimis tatălui copiilor un mesaj de rămas bun. Problemele pe care le avea în cuplu pare să o fi împins pe femeie la gestul dramatic. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reuşit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 2, deşi nu avea asupra sa niciun document de identitate. Paznicul hotelului a dat alarma, după ce i-a văzut copiii căzuţi pe asfalt. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cel mai mic dintre copii a murit, în timp ce cel mai mare se află în stare gravă la un spital din Iaşi. Se află în comă de gradul 4, este intubat şi ventilat mecanic, are leziuni cranio-cerebrale, membre fracturate, torace.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe ă niciodată nu ţi-au tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia înainte de a-şi lua rând pe rând copiii în braţe şi de a-i arunca în gol de la etajul 2.

Imediat după faptă, femeia a ameninţat că se sinucide. A fost imobilizată într-un final de un pompier ISU şi coborâtă în siguranţă. A fost dusă la psihiatrie, iar poliţiştii urmează să stabilească ce a împins-o la gestul extrem.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191