„Voia să-i cumpăr iepuraşi”. Cu jucăria lui în brațe, bunica băiețelului de 3 ani ucis de șoferița drogată își plânge durerea. Matei s-a stins în fața vecinilor

„Voia să-i cumpăr iepuraşi”. Cu jucăria lui în brațe, bunica băiețelului de 3 ani ucis de șoferița drogată își plânge durerea. Matei s-a stins în fața vecinilor

Cu jucăria micuţului în braţe, bunica îşi plânge cu lacrimi amare nepotul.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bunica copilului: Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara. Martorii spun că şoferiţa circula cu viteză foarte mare, astfel că impactul a fost devastator.  

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Bunica copilului: El stătea aici, aici se juca şi ea a urcat aşa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia.

Vecină, martor la accident: A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii.

Eforturile medicilor au fost în zadar. Copilul s-a stins sub privirile vecinilor.

Vecină: Şoferiţa, speriată şi ea, baricadată în maşină.

Elena Ostache, IPJ Brăila: Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recolatate probe biologice la spital.

Daniel Lare, reporter Observator: Deşi un copil şi-a pierdut viaţa chiar pe caldarâmul din spatele meu, femeia care l-a accidentat este încă liberă. Nu s-a luat măsura arestării preventive sau reţinerii pentru 24 de ore pentru că se aşteaptă rezultatele de laborator.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191