Accident mortal pe drumul Dârvari-Valea Călugărească. O şoferiță de 24 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un microbuz

Accident mortal pe drumul Dârvari-Valea Călugărească. O şoferiță de 24 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un microbuz

 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Update: soferita a fost declarata decedata, iar pasagera care se afla in autoturism a fost grav ranita, fiind transportata la spital.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Stirea initiala:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Un autoturism condus de o tanara in varsta de 24 de ani a intrat intr-un microbuz de pasageri, in urma impactului rezultand vatamarea corporala grava a conducatoarei auto si a pasagerei, o tanara in varsta de 23 de ani.

Ce spune Politia:

„Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, o tânără în vârsta de 24 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localității Valea Călugărescă, din direcția Dârvari către Valea Călugărescă a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului au fost transportați la spital conducătorul microbuzului, dar și 8 bărbați și 6 femei ce se aflau în acesta.

Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală.

Conducătoarea auto este asistată medical la fața locului.”, a transmis IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191