Charlene de Monaco, apariție răvășitoare la revenirea în public. A purtat o rochie de vampă

Charlene de Monaco, apariție răvășitoare la revenirea în public. A purtat o rochie de vampă

Prințesa de Monaco, soția Prințului Albert de Monaco, este apreciată pentru aparițiile ei în public pline de originalitate și cu multă personalitate. Recent, a participat la un eveniment regal revenind astfel în public după trei săptămâni în care au fost speculate chiar probleme în cuplu. Toate acestea au fost rispite de apariția absolut răvășitoare a prințesei la brațul, soțului ei, Prințul Albert de Monaco.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Rochia prințesei a făcut furori pe rețelele sociale

Charlene de Monaco a apărut ca o adevărată divă la Gala Clubului Allemand International din Monaco într-o rochie Akris din piele.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a arătat fenomenal în rochia aleasă de la unul din brandurile ei preferate, Akris.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu un decolteu înalt, rochia este realizată din plasă neagră transparentă și împodobită cu fâșii din piele mărunțită, care s-au continuat într-o fustă lăcuită lungă.

Fanii regali au fost încântați de ținuta din piele aleasă de Prințesa Charlene de Monaco. Pe contul de Instagram al prințesei, fanii au fost în extaz.

„Este o alegere îndrăzneață și asta îmi place. Cred că arată grozav. Și cred că arată foarte fericiți împreună”, a scris un fan, în timp ce altul a completat:

„Îmi place rochia. Îi pune în evidență umerii atletici. De asemenea, cred că părul ei arată grozav așa”, a scris și o fană.

Într-adevăr, de ceva timp, soția lui Albert a ales o nuanță de păr mult mai închisă pentru tunsoarea ei pixie, renunțând la blondul platinat marcă personală.

Trei săptămâni de speculații

Absența Prințesei Charlene de Monaco din spațiul public, o absență care a durat trei săptămâni, a fost intens comentată în presă.

Apariția ei alături de Albert a pus punct tuturor speculaților legate de stadiul mariajului celor doi, mai ales după ce Prințul Albert de Monaco a fost văzut singur la Wimbledon, în cea de-a zecea zi a turneului de tenis.

Albert stat atunci în Tribuna Regală, în dreapta Reginei Camilla. Prințul Albert de Monaco a fost însoțit de Melanie-Antoinette de Massy, ​​fiica verișoarei primare a lui Albert, Elizabeth-Ann Noghès, Baroneasa de Massy. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191