Incident şocant în Germania: Un bărbat a aruncat de pe un pod un copil ucrainean de 10 ani pentru că nu vorbea rusă

Incident şocant în Germania: Un bărbat a aruncat de pe un pod un copil ucrainean de 10 ani pentru că nu vorbea rusă

Un incident îngrijorător a avut loc sâmbătă în Germania. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a atacat copii ucraineni în Einbeck, în landul Saxonia Inferioară, relatează

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit poliţiei, trecătorul a tras mai întâi de păr o fetiţă, apoi a luat un copil de 10 ani şi l-a aruncat peste balustrada unui pod, în canal. Băiatul s-a lovit de grinzile de fier ale podului, rănindu-se la cap şi la piciorul stâng. Suspectul a aruncat apoi cu o sticlă în nefericita victimă aflată dedesubt, rănind-o de data aceasta în umăr. După ce a făcut acest lucru, suspectul a fugit de la locul faptei, relatează cotidianul Bild, citat de La Libre Belgique.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii, cel mai probabil, suspectul este un „vorbitor de limbă rusă”, întrucât acesta le-ar fi spus copiilor ucraineni: „Ar fi trebuit să vorbiţi în limba rusă”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

El a susținut apoi că „Ucraina a început războiul”.

Poliţia, care încă îl caută pe vinovat, a deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191