Imagini exclusive de la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Cei doi s-au căsătorit religios. Au avut opt perechi de nași

Imagini exclusive de la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Cei doi s-au căsătorit religios. Au avut opt perechi de nași

Zi importantă pentru Alin Oprea și soția lui, Medana! Cei doi au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, asta pentru că s-au căsătorit religios. În urmă cu câteva luni, au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Dacă atunci și-au dorit ceva restrâns, cei doi au pus la punct cele mai mici detalii pentru nunta cu adevărat spectaculoasă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de patru ani, iar astăzi s-au căsătorit religios. Cei doi au spus cel mai important „Da” din viața lor în luna decembrie a anului trecut, chiar de ziua de naștere a partenerei artistului. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios și au organizat o mare petrecere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

Dacă în cazul cununiei civile și-au dorit un eveniment restrâns, pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă, Alin Oprea și Medana și-au dorit ceva cu totul spectaculos, iar vă prezintă în exclusivitate primele imagini de la nunta celor doi. Pentru că și-au dorit ca totul să iasă perfect, Medana spunea că pregătirile pentru eveniment au început din timp, iar de acest aspect s-a ocupat integral Alin Oprea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Chiar dacă a mai fost căsătorită, Medana nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, asta pentru că, în trecut, s-a cununat doar civil cu fostul partener. Pentru această zi importantă, soția lui Alin Oprea a ales o rochie spectaculoasă, iar pe parcursul serii, Medana va schimba mai multe ținute, după cum mărturisea, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru

Cei doi și-au dorit ca în această zi importantă să îi aibă alături pe toți cei care le-au fost alături de când formează un cuplu, așa că, au decis să aibă opt perechi de nași, nume importante din lumea mondenă. Și locația a fost aleasă cu mare atenție. Cei doi și-au dorit ca petrecerea să fie una exclusivistă și la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București. Așa cum se poate vedea și în imagini, cuplul a fost atent la cele mai mici detalii, iar totul arată spectaculos.

Cei doi vor pleca după nuntă în luna de miere

Cum ultimele luni au fost cu adevărat pline, mai ales cu organizarea nunții, Medana declara că ea și Alin Oprea vor pleca în luna de miere, probabil în Bali, destinație unde s-au mai relaxat și în trecut. Tot atunci, Medana mărturisea că Alin Oprea a scris o piesă special pentru ziua nunții, dedicată ei, și pe care o va cânta pentru prima dată la petrecere.

„Probabil că Bali pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie”, declara Medana, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191