A început Şcoala Politică a OFSD: Delegația prahoveană, condusă de dr. Beatrice Gajman, preşedinte OFSD Prahova

A început Şcoala Politică a OFSD: Delegația prahoveană, condusă de dr. Beatrice Gajman, preşedinte OFSD Prahova

Organizația Femeilor Social Democrate desfășoară, în perioada 6 – 7 octombrie, la Palatul Parlamentului, Școala Politică a OFSD.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La acest eveniment important pentru doamnele social democrate, județul Prahova este reprezentat de președinta Organizației Județene de Femei, dr. Beatrice Gajman, împreună cu senatorul Laura Moagher, deputatul Rodica Paraschiv si Florica Popa, viceprimarul comunei Alunis.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Printre temele abordate s-au numărat cele legate de bunele practici în administrația locală, de îmbunătățirea cadrului legislativ pentru absorția fondurilor europene, precum și cele legate de sistemul sanitar românesc, ca o prioritate de guvernare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La dezbateri au luat parte și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191