Vești amestecate de la Petrolul

Vești amestecate de la Petrolul

La Petrolul veștile sunt un mix de bune și rele. Astăzi, s-a aflat că atacantul Gicu Grozav (32 ani), va fi tătic în primăvara anului viitor. Soția sa, Sorina(24 ani), handbalistă la Rapid, și-a anunțat clubul că ia o pauză în carieră deoarece va deveni mămică. De această fericită pauză va fi afectată și naționala de handbal feminin a României care nu va conta pe aportul Sorinei Grozav la Campionatul Mondial de handbal.

Soțul său, Gicu, va deveni tată în 2024 și poate anul viitor fericita postură a fotbalistului va fi dublată de cucerirea unui trofeu în tricoul galben-albastru! Tot în haita galben-albastră și tot azi este un alt motiv de bucurie și petrecere. Seniko Romeo Doua, fundașul-titular pe partea dreaptă a defensivei petroliste, împlinește 22 de ani! La mulți ani și cât mai multe performanțe în tricoul Petrolului! Din păcate, există și o veste tristă la gruparea petrolistă și vine de la mijlocașul Sergiu Hanca cel care va lipsi 4 luni de pe teren din cauza accidentării suferite în meciul cu FCSB. La acel joc Dawa l-a faultat pe Hanca și în timp ce fotbalistul Petrolului trebuia să se împace cu verdictul dur, camerunezul a jucat bine-mersi în meciul din Cupa României.

Vestea a bulversat suflarea petrolistă care nu se aștepta ca Hanca să fie atât de rău. ,, Este o leziune de gradul 3 cu afectarea ligamentelor și imi doresc ca recuperarea lui să fie cât mai scurtă. Este o pierdere pentru noi, vedeți cât rău a produs această intrare a lui Dawa” – a declarat antrenorul Florin Pîrvu după meciul de la Târgoviște. Hanca a aflat verdictul după ce a primit rezultatul RMN-ului efectuat la o clinică de specialitate astfel că va trebui să se opereze. Fotbalistul va rata perioada de pregătire din iarnă, dar și o bună parte a sezonului regular. Dacă recuperarea va decurge normal, Hanca ar urma să revină pe gazon anul viitor în luna martie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191