OPC a câştigat procesul cu Tymbark, după controlul de anul trecut, la fabrica din Văleni. Tone de sucuri, confiscate

OPC a câştigat procesul cu Tymbark, după controlul de anul trecut, la fabrica din Văleni. Tone de sucuri, confiscate

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului – Regiunea Sud – Muntenia a câștigat în instanță procesul cu producătorul de băuturi răcoritoare Tymbark.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu mai bine de un an, comisarii OPC descopereau în curtea producătorului din Vălenii de Munte, o cantitate impresionantă de sucuri, care se afla expusă direct în soare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Comisarii OPC au aplicat o amendă de 30.000 de lei și au oprit de la comercializare sucuri în valoare de 250.000 de euro.

Comunicat de presă :

 

”Ca urmare a controlului desfășurat de CJPC Prahova în data de 17.08.2022 la operatorul economic SC Maspex România SRL-Vălenii de Munte (producător al sucurilor Tymbark), s-a constatat că în curtea acestuia se afla depozitată în aer liber, sub acțiunea directă a razelor soarelui, o cantitate însemnată de băuturi racoritoare (sucuri), nerespectându-se astfel condițiile de păstrare și depozitare stabilite chiar de către operatorul economic. Prin urmare, instituția noastră a aplicat o sancțiune contravențională reprezentând amendă în valoare de 30 000 lei, dispunând totodată măsura de oprire definitivă de la comercializare și retragere din circuitul consumului uman a cantității de 698 940 litri sucuri, în valoarea de aproximativ 250 000 euro.

 

Ca urmare a contestației depusă de operatorul economic la instanța de judecată, Judecătoria Vălenii de Munte și Tribunalul Prahova au respins definitiv acțiunea acestuia , sancțiunea aplicată și măsura dispusă fiind executorii.” – au transmis reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului – Regiunea Sud- Muntenia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191