Banc: ”Fata îl sună plângând pe iubitul ei”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Banc: ”Fata îl sună plângând pe iubitul ei”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Bancurile au rolul de a ne înveseli și ne aduc zâmbetul pe buze de fiecare dată. Indiferent că avem o stare proastă sau ne dorim să trecem peste un moment nefast, câteva glume ne pot ridica moralul și bună-dispoziția.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este joi și mai avem foarte puțin până la zilele de weekend. Vom avea parte de zile de relaxare alături de familie sau chiar alegem să plecăm departe de haosul din marile orașe. Indiferent de decizia luată, câteva bancuri îți vor face ziua mai bună și îți vor aduce zâmbetul pe buze, atât ție, cât și celor dragi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bancul zilei

Fata îl sună pe iubitul ei şi plâăiatul îngrijorat întreabă:– Ce s-a întâmplat, de ce plângi?Fata, fără a se opri din plâns:– Părinţii nu-mi permit să mă căsătoresc cu ăiatul, pe un ton liniştitor:– Nu mai plânge, prostuţo, lasă că îmi găsesc eu o altă soţie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alte bancuri haioase

O domnișoară cam între două vârste intră-ntr-o dimineață veselă-n birou. Colegele o privesc nedumerite.– Ce e?– M-am logodit!!– Păi…nu ziceai că n-ai să te măriți niciodată…că bărbații-s sunt nașpa?– Am zis! Da ăsta nu e! Ăsta m-a cerut de nevastă!

Aseară soțul meu a găsit un gândac in bucătărieA curățat lacrimă toată bucătăăzi voi pune gândacul in baie.

”Am fost dat afară din companie pentru că șeful a încheiat ședința de sfârșit de an spunând”:

„Trăiască angajații companiei!”

Am îndrăznit să întreb:

„Păi, din ce?!”.

Sună ţul ridică receptorul, ascultă jumătate de minut, fără să scoată un cuvânt, apoi îl pune în furcă.Soţia:– Cine a fost?Soţul:– Probabil cineva de la Meteorologie a greşit numărul. A întrebat: “Draga mea, orizontul este curat?”

O tipă în vizită la prietena ei se uită la câinele acesteia care face tumbe.– Am mai văzut eu animale dresate, dar Azorel al tău e uluitor. Face tot ce-i spui, mai ceva că un om. Te-ai ocupat personal de el sau l-ai dat pe mâna unui dresor?– Nici una, nici alta. E autodidact.

Soțul este sunat de către soție care este prin oraș:– Mă îndrept spre magazin. Vrei ceva?Soțul:– Vreau un sens şi un scop în viaţa mea. Vreau să mă conectez la spiritualitate şi la tot ce este frumos. Caut completarea şi desăvârşirea ția:– Fii mai clar: Ursus sau Ciuc?

CITEȘTE ȘI: Banc: „Luaţi-vă câinele de lângă mine că ”. Continuarea te va face să râzi cu lacrimi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191