Povestea șocantă de viață a unei femei! Bărbatul iubit era, de fapt, un spion plătit să o urmărească. Cum a aflat

Povestea șocantă de viață a unei femei! Bărbatul iubit era, de fapt, un spion plătit să o urmărească. Cum a aflat

O femeie a trăit șocul vieții atunci când a aflat că iubitul ei cu care era împreună de șase ani este, de fapt, un spion plătit să o urmărească. În toată această perioadă de când formau un cuplu, femeia a avut bănuieli, dar de fiecare dată partenerul găsea o scuză și reușea să o convingă că o iubește cu adevărat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Când credea că și-a găsit fericirea, mai ales că părea că are o relație frumoasă cu iubitul ei, o femeie a trăit șocul vieții. Lisa Jones era împreună cu partenerul ei de șase ani și părea că nimic nu îi va despărți, când a aflat că, de fapt, bărbatul era un spion plătit să o urmărească.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a aflat femeia că iubitul ei era spion

În cei șase ani de relație, Lisa Jones spune că nu au existat mari probleme și că bărbatul se comporta normal, ba chiar mergeau în vacanțe împreună și își făceau planuri mari împreună.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Femeia a mai declarat că, la un moment dat, a avut ceva suspiciuni cu privire la adevăratele intenții ale iubitului ei, dar bărbatul a convins-o mereu că nu este nimic în neregulă cu el și că tot ce își dorește cu femeia este o familie.

Bărbatul era, de fapt, spion plătit să o urmărească și nu este singura care ar fi căzut într-o astfel de capcană. În 2018, o altă femeie s-a plâns că ar fi fost păcălită în același fel de Mark Stone, numele cu care se prezenta în fața celor pe care avea să le urmărească.

Bărbatul are și doi copii despre care iubita lui nu știa

Lisa Jones a găsit, din întâmplare, un pașaport în mașina iubitului ei, când căuta alte lucruri. Documentul avea numele real al partenerului ei, Mark Kennedy, care, pe lângă că este polițist, mai are și doi copii despre care Lisa Jones nici nu știa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191