PSD preia județul. Marin Voicu se întoarce în PSD după experiența scurtă cu PNL şi candidează pentru un nou mandat, la Ciorani

PSD preia județul. Marin Voicu se întoarce în PSD după experiența scurtă cu PNL şi candidează pentru un nou mandat, la Ciorani

Primarul Comunei Ciorani, Marin Voicu, anunță că se alătură din nou PSD-ului și se pregătește să candideze pentru un nou mandat la conducerea primăriei. Voicu este unul dintre cei mai longevivi primari din Prahova și este recunoscut pentru performanțele sale în beneficiul comunității.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Marin Voicu s-a bucurat întotdeauna de încrederea locuitorilor comunei, popularitatea și aprecierea acestora venind ca răspuns la gestionarea eficientă a resurselor și pentru inițiativele sale de dezvoltare locală. Comuna Ciorani a beneficiat de proiecte de infrastructură, servicii publice îmbunătățite și programe sociale menite să sprijine comunitatea.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Revenirea lui Marin Voicu în rândurile PSD-ului şi toate celelalte plecări de la PNL, care au avut loc sau urmează, reprezintă o confirmare a faptului că social-democrații vor domina scena politică în Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191