HARTĂ Vijelii și ploi torențiale în mai multe zone din țară

HARTĂ Vijelii și ploi torențiale în mai multe zone din țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat un cod galben de fenomene meteo determinate de  instabilitatea atmosferică accentuată. În mai multe zone din țară vor fi averse cu caracter torențial, trecător descărcări electrice și izolat grindină și vijelii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

ANM anunță cod galben cu perioade cu instabilitate atmosferică, marți, 16 aprilie, de la ora 14,00, până joi, 18 aprilie, la ora 20,00.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, la început în regiunile vestice și centrale, apoi și în rest. Aceasta se va manifesta prin averse, trecător descărcări electrice și izolat grindină și vijelii, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de l/mp și izolat de l/mp.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vântul va avea local și temporar intensificări, marți (16 aprilie) în toate zonele, iar miercuri (17 aprilie) cu precădere în sud-est, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe crestele montane de peste 70 km/h. Vremea se va răci semnificativ, iar de miercuri după-amiază (17 aprilie), la altitudini de peste 1500 m precipitațiile se vortransforma în lapoviță și ninsoare.

În intervalul 16 aprilie, ora 15,00 – 17 aprilie, ora 15,00 vor fi afectate zone din Banat, sudul Crișanei, Transilvania și în zonele montaneÎn intervalul menționat, în Banat, sudul Crișanei, Transilvania și în zonele montane, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu rafale de km/h, izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191