George Ionescu (Forța Dreptei): „Dumitrescule, ai uitat să scrii pe panou că eşti acuzat că ai luat mită 16 milioane lei de la Centura ocolitoare a Mizilului”

George Ionescu (Forța Dreptei): „Dumitrescule, ai uitat să scrii pe panou că eşti acuzat că ai luat mită 16 milioane lei de la Centura ocolitoare a Mizilului”

Deputatul George Ionescu, membru al aliantei „Forta Dreptei” si candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova a lansat un atac dur la adresa lui Iulian Dumitrescu, suspendat de la conducerea CJ.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

George Ionescu a rabufnit la adresa lui  Dumitrescu, pe care il acuza ca a cheltuit bani pe studii de fezabilitate pentru Centura ocolitoare a Mizilului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Dumitrescule, ai uitat sa scrii pe panou ca esti acuzat ca ai luat mita 16 milioane de lei de la Centura ocolitoare a Mizilului!”, spune deputatul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

In plus, candidatul „Forta Dreptei” la CJ Prahova a venit si cu o intrebare retorica referitoare la proiectul cu care Dumitrescu se lauda pe panou: la ce foloseste o Centura ocolitoare a Mizilului, programata sa fie finalizata in 2025, cand exista deja Autostrada A7, al carei tronson pana la Mizil fi gata anul acesta?

Video: George Ionescu, Facebook

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191