Star Matinal. Cristina Cioran este însărcinată? Vedeta a spus adevărul: „Am fost la niște analize…” / VIDEO

Star Matinal. Cristina Cioran este însărcinată? Vedeta a spus adevărul: „Am fost la niște analize…” / VIDEO

Cristina Cioran a spus adevărul despre sarcină! Este sau nu vedeta însărcinată din nou? Ce a mărturisit fosta parteneră a lui Alex Dobrescu despre zvonurile din ultima vreme, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cristina Cioran a trecut prin multe momente grele din cauza fostului ei partener, Alex Dobrescu, iar recent au circulat zvonuri despre o posibilă sarcină.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cristina Cioran a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată

Vedeta a clarificat situația, afirmând că nu este însărcinată. Cristina Cioran a explicat că a fost la niște analize medicale, dar lipsa de detalii despre acestea a fost interpretată greșit, alimentând speculațiile.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cristina Cioran a subliniat că analizele medicale sunt o chestiune personală și nu ar trebui să fie subiect de speculații publice. Ea consideră că aceste zvonuri au apărut din dorința unor persoane de a atrage atenția.

Alex Dobrescu își dorește să se împace cu vedeta

Alex Dobrescu nu poate să renunțe la Cristina Cioran. Chiar dacă au existat multe certuri mari de-a lungul timpului, el își dorește să se împace cu vedeta, în ciuda faptului că a anunțat că vrea să se căsătorească cu noua lui iubită.

Cu toate acestea, vedeta a afirmat de mai multe ori că nu are de gând să mai dea vreo șansă relației cu tatăl fetiței sale.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit într-un mare scandal și nu o dată, ci de mai multe ori.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191