Momentul emoționant în care Ilona Brezoianu a fost condusă la altar de tatăl său. Cum arată părintele actriței | VIDEO

Momentul emoționant în care Ilona Brezoianu a fost condusă la altar de tatăl său. Cum arată părintele actriței | VIDEO

Acest sfârșit de săptămână a fost unul extrem de important pentru Ilona Brezoianu. Actrița și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și-au unit destinele, iar ceremonia a fost una ca-n filme. Prezentatoarea a fost dusă în fața altarului de către tatăul său.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A spus că la nunta ei nu își dorește ca tradiția cu furatul miresei să fie respectată, însă a ținut cont de unele detalii. Ilona Brezoianu a fost condusă la altar, acolo unde o aștepta cel care avea să îi devină soț și în fața lui Dumnezeu, de către tatăl său. l

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Momentul a fost unul extrem de emoționant. Actrița și cei prezenți au lăcrimat când ea și părintele său și-au făcut apariția.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ilona Brezoianu, în lacrimi, la brațul tatălui ei

Clipe de neuitat pentru Ilona Brezoianu, alesul inimii ei, și familiile și apropiații acestora. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în acest sfârșit de săptămână.

Ilona Brezoianu a mers în fața altarului la brațul tatălui ei. Emoționată, prezentatoarea de la Neatza a vărsat câteva lacrimi, însă fericirea îi putea fi citită cu ușurință pe chip. Și cei prezenți la ceremonie am fost impresionați în momentul în care actrița și părintele său și-au făcut apariția.

Ilona Brezoianu și bărbatul alături de care aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, Andrei Lucian Alexandru, au spus cel mai important „DA” din viața cu aproximativ o lună în urmă, când au ajuns în fața ofițerului de stare civilă.

Ce spunea Ilona Brezoianu, cu două luni înainte de nuntă, despre bărbatul care i-a devenit soț

În luna mai a acestui an, atunci când a fost invitată în cadrul unui podcast și a fost întrebată despre iubitul ei, Ilona Brezoianu a spus cum s-au cunoscut.

Actrița se declara îndrăgostită de bărbatul care în acest sfârșit de săptămână i-a devenit soț.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.”, a spus Ilona Brezoianu, in cadrul podcast-ului „La Țocii”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191