Andrei de la Mireasa, sezonul 7, decizie importantă, după despărțirea de noua iubită. Fostul concurent își construiește casă. Cum va arăta locuința

Andrei de la Mireasa, sezonul 7, decizie importantă, după despărțirea de noua iubită. Fostul concurent își construiește casă. Cum va arăta locuința

În ultima perioadă, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a povestit mai multe lucruri din viața lui, asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni a confirmat despărțirea de noua iubită, Ana Maria, cu care a fost împreună o lună. Acum, fostul concurent are alte treburi, căci a început construcția casei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andrei s-a întors în Iași, orașul natal, după ce s-a terminat Mireasa, acolo unde își și construiește casa. Fostul concurent își dorește o viață simplă și cum avea deja terenul, au început deja și lucrările.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Andrei de la Mireasa, sezonul 7, își construiește casă

Într-un live de pe TikTok, Andrei a povestit că trece printr-o perioadă mai agitată, asta pentru că muncitorii au început să lucreze la casa lui. Și-a cumpărat terenul în urmă cu doi ani, iar zilele trecute, a mers pe șantier. Chiar dacă totul este încă la început, fostul concurent este convins că rezultatul va fi așa cum își dorește.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cum va arăta locuința

Andrei de la Mireasa își construiește casa pe structură metalică, cu panouri sandwich și spune că va avea 60 de metri pătrați. A mai povestit că vrea să meargă tot pe simplitate, așa că, locuința va avea un living, o bucătărie, un dormitor și o baie și își dorește, ca la final, să amenajeze intrarea în casă cu palmieri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191