Ciolacu, apel către jandarmii și polițiștii de pe plaje: Toleranță zero pentru bombardieri. Aveți toată susținerea mea

Ciolacu, apel către jandarmii și polițiștii de pe plaje: Toleranță zero pentru bombardieri. Aveți toată susținerea mea

Premierul Marcel Ciolacu a încurajat, vineri, toți polițiștii și jandarmii din stațiunile de pe litoral să ia toate măsurile pentru a-i opri pe „bombardierii” care fac scandal pe plaje.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Pentru că începe weekend-ul și probabil toate stațiunile de pe litoral vor fi iar pline de turiști, vreau să fac un apel către forțele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea, a întregului Guvern și a tuturor oamenilor de bun simț din această țară”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Guvern.

În ultimele zile, oamenii de pe litoral au fost martorii unor scene violente. Marți, în Costinești, mai mulți turiști s-au încăierat între ei, iar mai apoi au sărit la bătaie cu jandarmii și polițiștii care încercau să aplaneze conflictul. Patru persoane au fost reținute în urma scandalului.

În Eforie Nord, a pornit o adevărată bătaie între salvamari și mai mulți turiști nemulțumiți că nu sunt lăsați să intre în apă, asta pentru că era pericol foarte mare de înec. Un salvamar a fost rănit și, totodată, doi dintre bărbații scandalagii au ajuns la spital.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191