CSM Petrolul și-a mai revenit

CSM Petrolul și-a mai revenit

CSM Petrolul Ploiești și-a mai revenit după al doilea succes consecutiv în Liga Naţională de Baschet Masculin. Succesul cu Focșani a fost dublat de un altul la Râmnicu Vâlcea, unde s-a impus cu 84-78 (22-14, 19-22, 17-19, 26-23)! Victoria a venit fără aportul pivotului Veljko Brkic cel care s-a accidentat la ultimul antrenament de dinaintea meciului. Chiar și așa baschetbaliștii Petrolului s-au mobilizat foarte bine în fața unei echipe care a răpus CSM Constanţa şi, în deplasare, CSM Târgu Mureş, formații în faţa cărora echipa ploieșteană pierdea în primele etape.

Față de alt joc când a pierdut având și 17 puncte avans de data aceasta petroliștii nu au mai scăpat succesul având, de data aceasta, 14 puncte. După ce a avut probleme stomacale și nu a putut juca runda trecută acum, americanul Reginald Johnson a revenit pe parchet și a făcut-o cu poftă de joc. Reggie a fost cel mai bun marcator al CSM Petrolul în victoria de pe terenul vâlcenilor.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Pentru CSM Petrolul au jucat: R. Johnson Jr. (20 puncte, 1×3), Funderburk Jr. (19, 2×3), Corpodean (11, 2×3), B. Popa (10, 1×3), Carpenter (9, 1×3), Angelian (7, 1×3), Henry (4), L. Diaconescu (4) şi C. Dinu. Trupa ploieșteană a ajuns la două victorii şi trei înfrângeri în LNBM, iar în etapa a 7-a va juca sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania vicecampioanei CSM CSU Oradea.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191