Explicația lui Puya după ce și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul pe care îl susținea în Costinești: „Cineva de la pază a făcut o greșeală”

Explicația lui Puya după ce și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul pe care îl susținea în Costinești: „Cineva de la pază a făcut o greșeală”

Puya a făcut primele declarații după ce și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul din Costinești pe care l-a susținut la jumătatea lunii august. Cântărețul a spus ce l-a deranjat, de fapt, și cum a rezolvat situația neașteptată.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În urmă cu două săptămâni, pe TikTok a devenit viral un video în care Puya se confrunta cu personalul de pază în timpul unui concert din Costinești. Clipul video a stârnit un val de susținere din partea internauților, care i-au dat dreptate artistului.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Potrivit comentariilor din online, cei de la pază ar fi fost deranjați de faptul că fetele urcau pe umerii băieților, ceea ce i-a determinat să intervină. Cu toate acestea, Puya a considerat că această intervenție a afectat atmosfera concertului și a dorit să le permită oamenilor să se distreze în voie.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, Puya a explicat acum ce s-a întâmplat, de fapt, la concert. „Cineva de la pază a făcut o greșeală și a început să treacă pe la fiecare om și i-am spus că nu e ok, că am venit să ne distrăm. (…) Omul și-a cerut scuze apoi și asta a fost”, a spus Puya la emisiunea de la Antena Stars, conform

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound - Vlad

 

În timpul concertului din Costinești, Puya a insistat și i-a rugat pe cei de la personalul de pază să-i lase pe oameni să se distreze și să nu mai intervină. De asemenea, cântărețul a fost nevoit să întrerupă momentele de cântat pentru a atrage atenția asupra situației.


„Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace. Te rog frumos, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya, pe scenă.

„El a spus să se urce fetele pe umerii băieților și cei de la pază nu au fost de acord. Oricum, respect Puya!”, „Respect Puya, respect artiștilor care au îmbătrânit odată cu noi!!!”, „Felicitări! Să vezi câți o să-l copieze la faza asta! Puya e unic ”, „Bravo! Așa a făcut și la Periam Port când a fost. E un om ca lumea, a băut și tuică cu noi. E de caracter Puya. Respect!”, „Cred că e singurul artist de până acum care a luat aceasta inițiativă. Omul are perfectă dreptate”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor, după concertul lui Puya.

Puya a susținut de curând un concert în Bârlad. Mulți fani au mers să îl vadă și să obțină de la artistul lor preferat un autograf. Mulți au și reușit, căci au aruncat cu pantofii pe scenă, iar cântărețul i-a luat la rând și i-a semnat.

Într-un clip postat pe contul lui oficial de Instagram, Puya apare la concertul din Bârlad, pe scenă. În video se observă cum fanii lui aruncă pe scenă cu pantofi și cu tricouri. Artistul nu e deloc deranjat, ba chiat e încântat. Le ia pe toate la rând și le semnează. „Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătură, două”, a scris rapperul.

Newsbee Urmărește ultimelenoutăți în format video Play

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191