Ploieşti/ Nici nu i-a uscat bine cerneala pe permis, că s-a urcat DROGAT la volan. Politiştii l-au prins pe Bulevardul Republicii, cu marijuana „la bord”

Ploieşti/ Nici nu i-a uscat bine cerneala pe permis, că s-a urcat DROGAT la volan. Politiştii l-au prins pe Bulevardul Republicii, cu marijuana „la bord”

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control pe Bulevardul Republicii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiu.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la substanța cannabis, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191