Tusea şi junghiu’! Prea proşti, prea ca la țară

Tusea şi junghiu’! Prea proşti, prea ca la țară

Uneori, ne intrebam daca nu cumva, pentru unii conationali, trecerea de la caruta la masina nu a fost un pic cam prea brusca.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Fiindca, asa cum ni se confirma de zeci de ori pe zi, marcajele rutiere sunt de cele mai multe ori o piedica in calea libertatii de miscare. Libertate pe care, pana de curand, o aveam din belsug, pe lunca, la capul satului sau pe ulite, unde nu existau linii albe care sa ne constranga in vreun fel.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Se pare ca mersul pe sosea e inca la nivel de mers pe camp si vedem asta atat in trafic, cat si in parcari, iar un exemplu vine din localitatea Patarlagele, judetul Buzau, unde doi fosti conducatori de atelaje hipo au trecut la masina mica.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Si e greu, se pare… Prea multe dungi albe trasate pe toate directiile…

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191