IMPOZITE PLOIESTI | 28 de proprietăți neîngrijite din Ploiești vor avea impozitele majorate cu până la 500%

IMPOZITE PLOIESTI | 28 de proprietăți neîngrijite din Ploiești vor avea impozitele majorate cu până la 500%

Proprietarii mai multor terenuri sau clădiri neîngrijite din Ploiești vor fi obligați să achite în 2024 impozite locale majorate cu până la 500%. Lista de supraimpozitări, care cuprinde 28 de proprietăți, urmează să fie aprobată săptămâna viitoare de Consiliul Local.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Măsura este propusă de autoritățile ploieștene în conformitate cu prevederile Codului fiscal, pe baza cărora a fost aprobată încă din 2017 o hotărâre a Consiliului Local care stabilește criteriile de identificare și încadrare a clădirilor și terenurilor neîngrijite.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Astfel, o comisie mixtă desemnată de administrația locală a identificat 28 de proprietăți care se încadrează aici.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe baza punctajelor obținute, în funcțiile de criteriile stabilite de Consiliul Local, aceste proprietăți vor avea în 2024 impozitele majorate cu valori cuprinse între 200 și 500%.

 

Proiectul de hotărâre privind supraimpozitarea acestor proprietăți este propus pe ordinea de zi a ședinței din 20 decembrie a forului legislativ.

Lista cuprinde o clădire situată pe strada Cometului nr. 12, o clădire situată pe strada Mihai Bravu nr. 40, o clădire situată pe strada Ploilor nr. 15, o clădire situată pe strada Armași nr. 10, un teren situat pe strada Romană nr. 63A, o clădire și un teren de pe strada Prahovei nr. 9, o clădire situată pe strada Iuliu Maniu nr. 20, o clădire situată pe strada Leului nr. 19, o clădire și un teren de pe Bulevardul Republicii nr. 285, un teren situat pe strada Nicopole nr. 11, un teren situat pe strada Nicopole nr. 66, o clădire situată pe strada Veniamin Costache nr. 93, o clădire situată pe strada Tarcăului nr. 56, o clădire situată pe strada Tarcăului nr. 96, o clădire situată pe strada I.L. Caragiale nr. 18, o clădire situată pe strada Miron Costin nr. 4, un teren situat pe strada Sevastopol nr. 19, o clădire și un teren de pe strada Mecet nr. 1, un teren situat pe strada Saturn nr. 18, o clădire situată pe strada Rudului nr. 202, o clădire și un teren de pe strada Vasile Lucaciu nr. 10, o clădire și un teren de pe strada Constantin Mille nr. 21, un teren de pe strada Clemenței nr. 40, o clădire de pe strada Elena Doamna nr. 51, o clădire de pe strada Elena Doamna nr. 43, un teren de pe strada Luminii nr. 20, un teren de pe strada Ferigei nr. 3 și un teren de pe strada Lăstunului nr. 12.

Sursa: Telegrama.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191