Accident MORTAL, la Valea Călugărească. Un tânăr de 22 de ani a intrat pe contrasens. Şoferul nevinovat a murit la spital

Accident MORTAL, la Valea Călugărească. Un tânăr de 22 de ani a intrat pe contrasens. Şoferul nevinovat a murit la spital

Update: Soferul masinii in care a intrat tanarul de 22 de ani a decedat la spital. Victima, un barbat in varsta de 65 de ani, a suferit leziuni grave in urma impactului, insa medicii nu au mai putut sa-l salveze.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Stirea initiala:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 19.45 un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1B, pe direcția de deplasare Buzău către Ploiești, la km 17+900, în localitatea Valea Călugărescă, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, pătrunzând  pe sensul opus de deplasare, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 ani, precum și cu un altul, condus tot de un bărbat, de 55 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conducatorul auto de 65 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, iar în cazul celorlalți doi conducători testați cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative.

 

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 65 de ani, a celui de 22 de ani și a unei femei.

Traficul rutier este restricționat pe sensul de deplasare Ploiești către Buzău.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191