Horoscop marți, 6 august 2024: Taurii vor fi într-o formă grozavă

Horoscop marți, 6 august 2024: Taurii vor fi într-o formă grozavă

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 6 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Fapte sau lucruri pe care le-ati realizat fara mare tam-tam ar putea sa fie observate si apreciate in aceste zile, iar poate ca in zilele urmatoare va puteti trezi cu o oferta concreta. De odihna si de eventualul tratament care v-a fost recomandat nu ar trebui sa uitati din cauza bucuriei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Taur

Forma grozava pentru voi in aceste zile (fizic, mental, emotional) si merita sa profitati de ea: intalniri, negocieri, discutii, sa va aratati disponibilitatea pentru un proiect solicitant, pentru o pozitie ce ar implica un plus de responsabilitati pentru voi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Gemeni

Simtiti poate ca ati gasit, in sfarsit, locuinta care se potriveste cel mai bine nevoilor voastre si va pregatiti sa semnati contractul, sa incheiati formalitatile cu banca. Se umple casa de rude, va viziteaza nepoti sau copiii, va pregatiti de niste zile grozave.

Rac

Posibil sa atingeti esenta unei probleme sau situatii pe care in ultima perioada doar ati tatonat-o si sa aflati puncte de vedere ale celuilalt la care nici nu v-ati fi gandit. Revederea sau convorbirea telefonica cu frati, veri sau cu rude care traiesc departe de voi va umple inima de bucurie.

Leu

Se mai duc niste bani, fara parere de rau, pe vreo achizitie de marca sau poate ca este vorba despre imbracaminte de sezon ori pentru vreun eveniment la care urmeaza sa luati parte. Posibil sa vi se dea dreptate dupa o discutie de mai zilele trecute, sa vi se recunoasca valoarea.

Fecioara

Entuziasm, emotii, nerabdare, visuri legate de un proiect aflat in desfasurare sau care a primit recent aprobarea sefilor, autorizatiile necesare. Ati putea avea si confirmarea sentimentelor pe care vi le poarta fiinta iubita sau a celei pe care doriti sa o cuceriti.

Balanta

Reusiti acum sa puneti cap la cap evenimente sau informatii parvenite voua recent, realizati daca sunt lucruri care depind de voi si care ar trebui schimbate ca sa obtineti rezultatul dorit. Nu ar trebui sa va para rau de timpul petrecut visand, relaxandu-va, odihnindu-va.

Scorpion

Nu prea aveti sanse sa treceti neobservati in aceste zile si, de fapt, ar fi spre binele vostru sa va etalati niste calitati ori sa initiati intalniri, negocieri. Se poate “lipi o eticheta” de voi in aceste zile care are legatura cu vorbele, faptele sau realizarile voastre; va faceti un nume.

Sagetator

Iese in evidenta contributia voastra la un succes al echipei din care faceti parte, vi se recunosc niste merite; ar putea aparea chiar si un bonus. O promovare sau un post obtinut recent v-ar putea face sa visati la o locuinta mai spatioasa, mai confortabila.

Capricorn

Eventuale tensiuni sau raceala de ieri lasa loc unei negocieri; se schimba in oarecare masura puncte de vedere sau pretentii. Posibil sa scapati de o problema de ordin financiar: vi se face o plata, se deblocheaza o finantare, vi se restituie un imprumut.

Varsator

Dorinte, nevoi, ambitii, dar si calcule: veti sti daca va permiteti sa va angajati la un credit pentru un proiect ce v-ar putea aduce bune rezultate pe termen mai lung. Se bazeaza cineva pe discretia si pe judecata voastra si va cere o parere, va incredinteaza un secret.

Pesti

Posibil sa aflati niste informatii importante pentru voi direct de la sursa, sa primiti recomandari din partea unui expert pentru o problema presanta a voastra. Ati putea primi forma scrisa a unui contract despre care ati discutat saptamana trecuta, un punct de cotitura pentru voi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191