Alo, Primăria Câmpina! S-a umplut oraşul de lighioane! În birouri e răcoare, e frumos?

Alo, Primăria Câmpina! S-a umplut oraşul de lighioane! În birouri e răcoare, e frumos?

Administratia locala din Campina pare totala despasita de atributii, fie ca vorbim despre probleme majore, cum ar fi infrastructura orasului, fie ca ne referim la chestiuni minore, precum dezinsectia.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Campinenii au ajuns sa-si strige disperarea pe Facebook, in speranta ca autoritatile vor lua masuri.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

O mama a publicat pe grupul orasului Campina o fotografie in care se vad zeci de muscaturi de tantar pe piciorul copilului sau.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Asa arata piciorul copilului meu dupa antrenamentul de aseara desfasurat pe terenul sintetic de la Caminele Petrol. Multumim din suflet administratiei. Tantarii se pare ca sunt foarte ocrotiti in Campina.”, a scris femeia.

Se pare ca dezinsectia a fost ultima grija a Primariei conduse de Alin Moldoveanu, orasul fiind invadat de tantari, muste si alte lighioane.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191