Cine era Marius, bărbatul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac: tânărul urma să devină stomatolog. Prietena lui, în stare de şoc

Cine era Marius, bărbatul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac: tânărul urma să devină stomatolog. Prietena lui, în stare de şoc

Acrobaţiile pe skijet erau pasiunea lui Marius Riviş. Împreună cu doi prieteni şi o tânără de 22 de ani a plecat ieri să caute un loc unde să se distreze pe apă. Tinerii au ajuns din Timiş la Zăbrani, în Arad. Ar fi fost refuzaţi la o primă balastieră, dar ar fi convins paznicul alteia să-i lase să intre pe lacul artificial.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Dan Codrean, primar Zăbrani: Nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excavaţie, pe un teren privat. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Pasiunea, transformată în tragedie

Tânărul şi prietena lui de 22 de ani s-au urcat pe skijet. În scurt timp, distracţia s-a transformat într-un coşmar. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Claudia Iuga, IPJ Arad:În timpul navigării, skijetul a intrat în coliziune cu un cablu metalic ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital.

Fata are răni uşoare la cap şi la o mână, însă cumplitul accident a lăsat-o în stare de şoc. Este motivul pentru care medicii au considerat că are nevoie de internare.

Urma să devină medic stomatolog

Marius Riviş este fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timiş şi terminase la rândul său facultatea de medicină dentară. 

Alina, prietenă de familie: Era un băiat extraordinar de liniştit, avea mult bun simţ. Era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină. Toată comunitatea este şocată, toţi cei din Dumbrăviţa care l-au cunoscut sunt în stare de şoc.

Cazul este anchetat de poliţie într-un dosar de ucidere din culpă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191