Cine este şoferul care a omorât doi tineri la ieşirea din 2 Mai. Consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină

Cine este şoferul care a omorât doi tineri la ieşirea din 2 Mai. Consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină

Tragedie în această sâmbătă pe drumul spre Vama Veche. Un şofer drogat a spulberat cu maşina un grup de opt tineri. O fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc, iar alţi trei tineri, cu vârste de 19 şi 20 de ani, au ajuns la spital.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

După ce a provocat accidentul, şoferul a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii n staţiunea Vama Veche. În prezent, tânărul de 19 ani se află în custodia poliţiei. Individul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

”La data de 19 august , în jurul orei , poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani şi un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, anunţă poliţiştii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191