Haos total in cazul pensiilor magistratilor

Haos total in cazul pensiilor magistratilor

E tot mai greu de tinut pasul cu ce se intampla in cazul pensiilor de serviciu. Ne referim la proiectul de lege despre care se vorbeste inca de anul trecut si prin care se urmareste taierea pensiilor judecatorilor si procurorilor.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Initial s-a sustinut ca proiectul trebuie adoptat pana la 31 decembrie 2022, caci altfel vom pierde banii din PNRR. Ulterior, s-a avansat o noua data, si anume finalul lunii martie 2023.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Iata, insa, ca mai nou un membru al Guvernului afirma ca nu ar fi de fapt nicio graba, si ca e timp berechet ca reforma pensiilor de serviciu – in mod gresit denumite “pensii speciale” – sa se produca.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Mai exact, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a explicat ca legea care modifica pensiile de serviciu ar trebui sa fie adoptata pana in luna iunie 2023. Deci cine sa mai inteleaga ce se intampla?

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191