Haos total in cazul pensiilor magistratilor

Haos total in cazul pensiilor magistratilor

E tot mai greu de tinut pasul cu ce se intampla in cazul pensiilor de serviciu. Ne referim la proiectul de lege despre care se vorbeste inca de anul trecut si prin care se urmareste taierea pensiilor judecatorilor si procurorilor.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Initial s-a sustinut ca proiectul trebuie adoptat pana la 31 decembrie 2022, caci altfel vom pierde banii din PNRR. Ulterior, s-a avansat o noua data, si anume finalul lunii martie 2023.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Iata, insa, ca mai nou un membru al Guvernului afirma ca nu ar fi de fapt nicio graba, si ca e timp berechet ca reforma pensiilor de serviciu – in mod gresit denumite “pensii speciale” – sa se produca.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Mai exact, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a explicat ca legea care modifica pensiile de serviciu ar trebui sa fie adoptata pana in luna iunie 2023. Deci cine sa mai inteleaga ce se intampla?

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191