„Îşi dorea o maşină, i-am luat loc de veci”. Tatăl fetei omorâte la 2 Mai vrea ca şoferul care a provocat accidentul să plătească: „Să sufere cum suferim şi noi”

„Îşi dorea o maşină, i-am luat loc de veci”. Tatăl fetei omorâte la 2 Mai vrea ca şoferul care a provocat accidentul să plătească: „Să sufere cum suferim şi noi”

Cătălin Ştefan Dragomir a declarat duminică, jurnaliştilor, la Constanţa, că doreşte ca tânărul care a provocat accidentul care a dus la moartea fiicei sale să sufere aşa cum suferă el şi familia sa. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Tatăl victimei: Puşcărie să facă băiatul

“Să sufere şi ei cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult. Puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani, teribilistul ăsta cu droguri în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă. Deja l-a bătut soarta. Ce vă pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu. Am fost să o recunosc. Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii”, a povestit bărbatul.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

El a fost întrebat dacă tânărul care a produs accidentul realizează ceea ce a făcut. “În puşcărie s-ar putea să realizeze. Aşa am eu…şi sper. (…) Nu era el. De aceea v-am spus că nici nu l-aş atinge oricât de mânios aş putea să fiu. Nu era el. A făcut cu bună ştiinţă când a luat droguri. Probabil şi cu buna ştiinţă a părinţilor, nu am de unde să ştiu în ce mediu a trăit. Ce am auzit este că băiatul este de bani gata, cum se spune. Ok, pe mine nu mă interesează banii, vreau să plătească în justiţie şi puşcărie până uit”, a mai declarat Cătălin Ştefan Dragomir.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

El a povestit că fiica sosise pe litoral cu o zi înainte de producerea accidentului şi era împreună cu prieteni şi colegi de facultate. 

“Vineri veniseră pe litoral, au petrecut seara, s-au întors la cazare. Mergeau la plajă. Mâine, eu şi soţia, cu cealaltă fiică a noastră, care stă la Bucureşti urma să venim noi la cazare, luam copilul şi îşi prelungea sejurul. (…) Erau prieteni şi colegi la facultate. (…)  Am vorbit ultima oară cu ea marţi. Am întrebat-o cât e cursul valutar, că eu lucrez în Germania, ca să îi caut o maşină. Fata mi-a făcut o surpriză, acum o lună şi jumătate a luat permisul de conducere. ”Tati, am luat permisul”. Felicitări, tata! Vine tata acasă şi mergem şi căutăm o maşină. Şi nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci. Îşi dorea un A3”, a mai afirmat tatăl fetei. 

Bărbatul susţine că Poliţia nu l-a contactat pentru a-l anunţa că fiica sa a decedat

El a adăugat că tânara era studentă la Geografie turistică, la Bucureşti şi că a luat examenul de bacalaureat cu media 9,81, iar celălalt tânăr decedat era colegul ei.  De asemenea, Cătălin Ştefan Dragomir a mai declarat că nu a fost anunţat de poliţişti despre acest accident rutier. 

“Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună, ”Fata dumneavoastră a păţit ceva”. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la…Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie , doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a mai afirmat tatăl tinerei. 

Şoferul este Vlad Pascu. Are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce maşini de lux. Autoturismul implicat în accident nu are RCA. Testele au arătat că înainte să urce la volan, consumase un cocktail de trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe reţelele sociale, Vlad se laudă cu maşini, haine şi ceasuri de mii de euro. Celalaltă maşină din garajul său este un bolid de de euro. Individul s-a pozat într un tricou care poartă mesajul „Drogurile sunt viaţa mea”. Părinţii lui sunt cunoscuţi pentru afaceri în imobiliare. Tatăl lui este pasionat de maşini şi organizează concursuri de off road.

Şoferul riscă ani grei de închisoare

În faţa anchetatorilor, tânărul a avut o explicaţie halucinantă. Le a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi, s-a răzgândit: o vacă. Individul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, dar pentru faptele sale riscă ani grei de închisoare.

Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191