„Nu am vrut să le fac rău”. O mamă din Botoşani şi-a aruncat copiii pe geamul unui motel şi a ameninţat că se sinucide. Cel mai mic dintre fii a murit la spital

„Nu am vrut să le fac rău”. O mamă din Botoşani şi-a aruncat copiii pe geamul unui motel şi a ameninţat că se sinucide. Cel mai mic dintre fii a murit la spital

Recepţioner motel: Am văzut când a căzut, eu am crezut că e un cearşaf. Si-a aruncat copiii, eu am ieşit afară. Pe amândoi deodată.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Fără să dea nimic de bănuit, tânăra a plecat din Albeşti la Botoşani. Acolo a mers, împreună cu cei doi băieţi, să caute un loc unde să se cazeze. Fără vreun act de identitate, i-a înduplecat în cele din urmă pe angajaţii motelului să îi închirieze o cameră.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Recepţioner motel: Zic: dă-mi buletinul. Nu îl am, că am venit cu copiii la plimbare în oraş şi am pierdut microbuzul.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Reporter: Şi şi-a luat o cameră de cazare?

Recepţioner: Da, la etajul doi.

Avea să fie locul de unde recurgea la gestul inconştient: şi-a luat copiii şi i-a aruncat de la fereastră. Când şi-a dat seama ce a făcut, tânăra a vrut să se arunce şi ea.

Negociator sub geam: Lucrul pe care vrei să îl faci acum, îi poate lăsa pe copii fără mamă. De asta am venit, nu lăsa copiii fără mamă. 

Sunt momente filmate puţin după miezul nopţii, la scurt timp după ce femeia şi-a aruncat de la fereastră copiii de doi, respectiv patru ani. 

Mamă: Nu am vrut să le fac rău. Nu am vrut să le fac nimic. 

Un negociator a încercat apoi să o convingă să renunţe la planul ei. În tot acest timp, salvatorii sunt pregătiţi pentru orice deznodământ. 

Negociator sub geam: Toţi care suntem aici suntem pentru a te ajuta. Nimeni nu îţi poate lua ţie copiii. Sunt copii tăi, născuţi de tine, crescuţi de tine. 

În cele din urmă, după două ore de negocieri, femeia a fost scoasă din camera motelului.

Mamă: Nu am vrut să le fac nimic. Nu am vrut, nu am vrut, nu am vrut.

Ovidiu Apostoaiei – negociator: Era foarte agitată, era foarte emoţională, repeta obsesiv: ce am făcut, îmi pare rău de ce am făcut, nu vreau să merg la puşcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt nebună. 

Honciuc Ionuţ, ISU: A fost o interventie in care a trebuit sa asteptam un moment prielnic pentu a interveni. Impreuna cu colegii mei am stabilit un binom de salvare. Am fost tot timpul asigurati si la semnalul inspectorului sef am intervenit si am reusit sa prind  persoana.

Tatăl copiilor este plecat cu munca la Bucureşti, de acolo a şi aflat despre nenorocire. Spune că vorbeau în fiecare seară la telefon şi că partenera lui nu i-a dat niciodată de înţeles că ar fi avrut probleme. În ultima conversaţie însă ar fi simţit ceva schimbat. 

Tatăl copiilor: Ultima dată mi-a trimis mesaj la 23:30. Mi-a scris ceva acolo nasol şi mi-a spus: „Adio!“ Am încercat să o sun, dar nu răspunde.

Cei doi copii au fost transportaţi la spial, însă din nefericire mezinul familiei nu a mai putut fi salvat, spun surse Observator. Fratele mai mare a fost transferat la Spitalul din Iaşi, însă prognosticul medicilor este rezervat şi în cazul său. Mama lor a fost dusă la psihiatrie, iar poliţiştii urmează să stabilească ce a împins-o la gestul extrem. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191