Tânărul de 18 ani, care plecase la munte și a fost dat dispărut, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului. VIDEO

Tânărul de 18 ani, care plecase la munte și a fost dat dispărut, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului. VIDEO

Tânărul de 18 ani, din Bucureşti, care era dispărut din data de 8 octombrie, a fost găsit decedat, vineri, de o echipă de salvamontişti care efectua căutări pe Valea Caraimanului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Persoana dispărută a fost găsită astăzi, de către o echipă de căutare Salvamont, pe Valea Caraimanului. La operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit au participat 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Buşteni şi 5 jandarmi montani”, se arată pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Şeful serviciului, Daniel Banu, a precizat, pentru Agerpres că în zonă au mai fost efectuate anterior căutări terestru, cu elicopterul, dar şi cu drona, fără ca persoana în cauză să fie observată.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu două zile, Poliţia Capitalei a solicitat sprijin în vederea depistării unui tânăr de 18 ani care, pe 8 octombrie, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent.

„La data de 23 octombrie, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, informa un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri.

Articol recomandat de

Nimeni nu știa asta! Țiriac a dezvăluit cine e prietenul său milionar din fotbal

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191