Un șofer român care conducea o mașină plină de migranți în Ungaria a sărit de la volan în timpul mersului ca să scape de poliție

Un șofer român care conducea o mașină plină de migranți în Ungaria a sărit de la volan în timpul mersului ca să scape de poliție

O scenă parcă desprinsă dintr-un film de acțiune s-a petrecut în data de 13 august, în Ungaria, în apropiere de Szeged și a fost surprinsă de camera de filmat a unei autospeciale de poliție: șoferul român al unei mașini pline de migranți s-a aruncat de la volan când a văzut că este urmărit.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Polițiștii maghiari se aflau pe autostrada 55 în apropiere de Szeged, alături de o patrulă cehă, într-o autospecială cu însemnele poliției cehe. În jurul kilometrului 25, un autoturism Audi a virat cu viteză mare în fața lor, într-un sens giratoriu. Polițiștii au pornit în urmărire.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

După ce a ieșit din sensul giratoriu, șoferul mașinii Audi a încetinit mașina, apoi a deschis ușa și a sărit de la volan, autoturismul rulând mai departe. Bărbatul s-a ridicat și a luat-o la fugă printr-un câmp, însă a fost prins de polițiști. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Între timp, persoanele aflate în mașina care rula fără șofer au reușit s-o oprească. În autoturism se aflau 12 persoane, toți cetățeni sirieni fără documente și fără drept de ședere în Ungaria. Ei au fost transportați înapoi la un centru temporar aflat la graniță.

Șoferul este un bărbat român în vârstă de 26 de ani, care a suferit răni ușoare în urma săriturii din mașina aflată în mers. El a fost arestat de polițiștii din Csongrád-Csanád și este acuzat de trafic de persoane, arată site-ul poliției maghiare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191