USR-istii au cerut legalizarea drogurilor! Oamenii lui Cioloș l-ar fi scăpat basma curată pe autorul accidentului din Vama Veche

USR-istii au cerut legalizarea drogurilor! Oamenii lui Cioloș l-ar fi scăpat basma curată pe autorul accidentului din Vama Veche

Flagelul drogurilor s-a extins prea mult în România, iar consumul a ajuns la vârste din ce în ce mai joase. De asemenea, substanțele consumate au ajuns să fie unele cu un risc din ce în ce mai ridicat, atât pentru sănătatea și viața consumatorilor, cât și pentru viața altora care au de suferit, nevinovați, din cauza unor iresponsabili.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În recentul accident dintre Vama Veche și 2 Mai, autorul era atât de mult influențat de substanțele psihotrope consumate, încât nici nu a realizat că a intrat într-un grup de oameni. Și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! A omorât doi tineri care aveau tot viitorul înainte și a căror unică vină era faptul că… mergeau pe marginea drumului. Din nefericire, a fost vorba despre același drum pe care circula haotic, un șofer care nu știa de el și care conducea și o mașină puternică. De asemenea, el avea asupra lui mai multe droguri pentru consum propriu.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Se știe că unii politicieni vor să decriminalizeze consumul de droguri, lucru care ar fi un dezastru pentru societatea românească. Consumul s-ar extinde și mai mult, dacă nu ar mai avea nicio barieră legală, iar numărul destinelor care ar fi distruse de acest flagel ar crește exponențial. Nu doar în rândul noilor consumatori, atrași de legalitatea produsului, dar mai ales în rândul celor care le vor cădea victime acestora. Pentru că un caz precum cel de la Vama Veche se va replica le șoselele țării, fără niciun obstacole legal.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Există un proiect în acest sens depus de niște deputați REPER, plecați din USR dar cu aceleași idei, care ar permite posesia unor droguri, pentru consum propriu. Însă efectele devastatoare ale consumului unor astfel de substanțe nu se rezumă doar la persoana consumatorului, ci la cei care vor suporta, nevinovați, efectele faptelor acestuia.

Dacă o asemenea lege ar fi fost deja în vigoare, criminalul de 19 ani cu mașină puternică ar fi scăpat nevinovat, pentru că a consumat legal substanțele care, astăzi, sunt interzise.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191