VIDEO Înainte de accidentul de la 2 Mai, șoferul drogat se lăuda pe internet cu ce consumă și cu cât de mulți bani are

VIDEO Înainte de accidentul de la 2 Mai, șoferul drogat se lăuda pe internet cu ce consumă și cu cât de mulți bani are

Imagini incredibile cu tânărul drogat care a curmat viețile a doi studenți în 2 Mai: într-un video postat internet, acesta își etalează substanțele pe care le consumă. Tânărul se laudă că pe numele său sunt mai multe afaceri care îi aduc într-o lună bani cât ar face alții într-o viață.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Imagini care vă pot afecta emoțional!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Am fost deranjat de Și tind să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă o să faceți foamea cu pateu toată viaț Și ăștia-i fac într-o lună”, spune el într-o filmare în care apare și o fată.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Aceasta îi spune, în timp ce îi întinde o cutie cu pastile: „Ah, Raul, uite! Astea sunt pentru tine, că știu că le căutai ” Apoi fata completează: „Este viața noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi ”

„Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”. Ce spun părinții tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai

Erori în lanț în cazul tânărului drogat: Poliția putea să-i rețină permisul și fără test antidrog, iar mașina nu avea asigurare RCA

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191